Сьгодні українці прощаються з загиблим пілотом повітряної кулі – Анатолієм Копчею.

Першого червня у Жидачівському районі сталася трагедія. Близько 21.00 години біля села Репехів загинув 47-річний аеронавт з Пустомитівщини, Анатолій Копча.

Він був власником повітряної кулі, організовував перельоти для туристів.

Анатолій – багатодітний батько. Від першого шлюбу у нього троє дорослих дітей, від другого – двоє малолітніх. Він займався повітроплаванням разом із сином Денисом.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Анатолій помер через повітряну кулю, яку не закріпили на землі. Вона здійнялася вгору. Пан Копча вхопився за канат, щоб її затримати. Піднявся разом з кулею на висоту, та не втримався і впав. Від отриманих травм помер на місці.

Похорон відбуватиметься сьогодні, 3 червня о 11:00 в селі Годовиці, Пустомитівського району.

“Ти знав, як любити життя, людей, свою справу, ти вмів радіти і насолоджуватися кожною хвилиною, подарованою життям. І робив це. Не вірю… Але ти таки вирушив у свій останній земний політ. Тепер він вище неба. ” – згадують Анатолія друзі, туристи, родичі.

Нагадаємо, що померла колишня перша леді: моторошні деталі та фото останніх хвилин життя

Також "Знай.ua" информрував, що смертельна знахідка в озері Києва переполохала все місто: "Знайшли на глибині 8 метрів"

Раніше "Знай.ua" писав, що відомого українського режисера рятують у реанімації: на волосині від загибелі