Померла колишня перша леді Індонезії Ані Юдойоно (справжнє ім’я Хаджі Крістіані Хераваті). Вона була хвора на онкологічне захворювання. Медикам не вдалося врятувати жінку.

Ані Юдойоно пішла з життя у суботу, 1 червня, повідомляє МЗС Сінгапуру.

“Колишня перша індонезійська перша леді Ані Юдойоно, дружина колишнього президента Індонезії Сусіло Бамбанг Юдойоно, померла вчора вранці в лікарні Національного університету в Сінгапурі”, – йдеться в повідомленні.

Вона була першою леді Індонезії 10 років у період з 2004 по 2014 рік. Її чоловіком був Сусіло Бамбанга Юдойоно. Хвороба атакувала жінку у 2019 році. Ані Юдойоно лікувалася за кордоном. Нещодавно її стан погіршився, тому її перевели в палату інтенсивної терапії. Однак медики вже були безсиллі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що колишня перша леді активно вела свою сторінку в Instagram. Там вона ділилася, як бореться з хворобою. За 2 тижні до смерті лікарі дозволили їй відвідати рідних вдома. Ані Юдойоно опублікувала допис, де подякувала усім ним та людям, які її підтримували.

Нагадаємо, що у місті Такамацу помер Масао Мацумото, чоловік з найстарішої у світі пари, чий спільний вік перевищував 210 років. Масао і його дружина Міяко прожили в шлюбі 81 рік і 201 день.

Як повідомляв "Знай.ua", Мчав на всіх парах до коханої: в авіакатастрофі раптово загинув всесвітньо відомий співак.

Також портал "Знай.ua" писав, що Україна прощається з геніальним письменником: від його слів серце занурювалося в гармонію.