У місті Такамацу помер Масао Мацумото, чоловік з найстарішою в світі пари, чий спільний вік перевищував 210 років.

Про це повідомляє агентство Kyodo.

108-річний чоловік помер від серцевої недостатності. Масао і його дружина Міяко прожили в шлюбі 81 рік і 201 день.

Обидва народилися в південно-західній префектурі Оїта. Від шлюбу у них п'ять дочок. У даний час у Масао і Міяко 13 онуків і 25 правнуків.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Статус старої подружньої пари від Книги рекордів Гіннесса вони отримали в 2018 році. У цьому році японці стали абсолютними рекордсменами, побивши на 57 днів попереднє досягнення норвезької пари Карла і Гурдрен Дольвен, чий сукупний вік на момент смерті одного з подружжя становив 210 років і два місяці.

Нагадаємо, штаті Каліфорнія, США, у віці 104 років помер лауреат Пулітцерівської премії Герман Воук. Передає The Hollywood Reporter.

Письменник помер у сон у своєму будинку в Палм-Спрінгс за 10 днів до дня народження. За його словами літературного агента, письменник працював над новою книгою до самого кінця.

Воук народився в Нью-Йорку. У час Другої світової війни він служив у ВМС США.

Письменник став лауреатом Пулітцерівської премії в 1952 році за роман «Бунт на «Кейна». По роману зняли фільм, що отримав цілих сім номінацій «Оскар». Крім того, він написав двотомний роман «Вітри війни» і «Війна і пам'ять», які показують передісторію другої Світової війни.

Відзначимо, в США на 86 році життя помер американський актор Тім Конвей. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Наголошується, що актор помер в медичному закладі в Лос-Анджелесі цим ранком. Згідно з наявною інформацією, він страждав від деменції і не міг говорити після перенесеної у вересні операції на мозку.

Нагадаємо, Помер культовий голлівудський актор

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Помер "найповажніший" у світі журналіст

Також Знай.uа" писав про те, що У США померла королева епатажу