У вівторок, 4 червня, синоптики прогнозують короткочасні дощі, а подекуди грози. Вночі у північних та більшості західних областей без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні буде хмарно з проясненнями. Вітер північно-східний 5-10 м/сек. Вдень у центральних і південних районах - град та шквали 15-20 м/сек.

На Заході температура повітря вдень +23-25. Вночі +15-16. У центральних областях очікується +24-27, вдень до +16 вночі.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На Півночі України вдень прогнозують до +27. Вночі +15-16. В східних областях температура повітря вдень +27-29, а вночі знизиться до +16-17.

На Півдні вдень термометри покажуть +27-28. Вночі температура знизиться до +17-18.

У Києві, у вівторок, прогнозують хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ. Вдень температура повітря прогріється до +26-28. Вночі температура знизиться до +15-17.

На 5-6 червня синоптики прогнозують короткочасні грозові дощі, на Півдні і в Центрі. На решті території місцями короткочасний дощ з грозами. На Півночі і Сході – без опадів.

Нагадаємо, в Україні 2 червня через лютої негоду без електропостачання залишилися майже 200 населених пунктів.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Леонід Горбань оприлюднив турбує прогноз погоди на перший місяць літа.

Також портал Знай.uа писав, як пережити спеку цього літа.