У київській лікарні помер 5-річний хлопчик, який отримав вогнепальні пошкодження в м. Переяслав-Хмельницький (Київська обл.).

Стан малюка був вкрай важкий. У дитини – вогнепальне проникаюче поранення голови, важка відкрита проникаюча черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Лікарі в Переяславі-Хмельницькому здійснили складну операцію, але, на жаль, витягнути кулю так і не змогли. Дитині надавали всю необхідну допомогу, проте врятувати її так і не вдалося.

Трагедія трапилася 31 травня. У Переяславі-Хмельницькому 5-річний хлопчик потрапив в реанімацію з вогнепальним пораненням голови. Підозрюють, що в дитину стріляли двоє п'яних поліцейських. Їх вже затримали і вони переконували, що хлопчик проскользнулся і впав.

Українці шоковані подією в Переяславі. У соцмережах вибухнув справжній бунт, винних полицеских називають "іродами" і вимагають якнайшвидше покарати винних і обіцяють влаштувати "другу Врадіївку", якщо правоохоронні органи продовжать займатися подібними безчинствами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, протести у Врадіївці Миколаївській області були викликані тим, що міліція і прокуратура протягом кількох днів покривали капітана та старшого лейтенанта міліції, які в ніч з 26 на 27 червня 2013 року здійснили групове зґвалтування і «закінчений замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю мешканки селища 29-річної Ірини Крашковой. Також, керівники лікарні віддавали розпорядження по знищенню доказів злочини і фальсифікували результати первинного медичного обстеження жертви злочину. Відмова суду і міліції затримати головного підозрюваного викликав масові акції непокори в райцентрі Врадіївка.

Протягом кількох днів районне відділення міліції в райцентрі Врадіївка було взято в облогу місцевими жителями і розгромлено.

Нагадаємо, у Переяслав-Хмельницькому лікарі вперше прокоментували стан пораненого хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа, маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також портал Знай.uа писав, що копи прострелили голову дитині.