Мер Львова Андрій Садовий показав фото свого заступника з питань економіки та фінансів Геннадія Васьківа, який отримав опіки обличчя через невідому речовину, якою його облив псевдоактивіст Іван Спринський.

Заступник міського голови Генадій Васьків після перев‘язки. Керівник адміністрації Євген Бойко лікує зір і відбиту...

Geplaatst door Андрій Садовий op Maandag 3 juni 2019

Садовий зауважив, що фото Васьківа зроблене після перев'язки. Він вже 2-й тиждень перебуває у лікарні з опіками.

Зазначимо, що зовнішність чоловіка сильно постраждала. На обличчі у Геннадія тепер численні опіки. У лікарні зазначають стан потерпілого як стабільний.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що 24 травня, під час спроби зірвати засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, вилили невідому рідину на Євгена Бойка та Геннадія Васьківа. Внаслідок цього, Євген Бойко отримав травму ока, а Геннадій Васьків — опіки обличчя.

У міській раді стверджують, що за час перебування в лікарні керівника департаменту «Адміністрація міського голови» жодного разу не допитували слідчі.

Нагадаємо, що у Львові десятки людей штурмують міськраду, почалися сутички: відео

Також "Знай.ua" інформував, що Межигір'я отримало "нового Януковича": журналісти розсекретили скандальну правду

Раніше "Знай.ua" писав, що "Все стабільно...": у Києві герої парковки паралізували центральну вулицю, фото