Їдальня Верховної Ради постійно славилася своїми демократичними цінами. Нещодавно меню добряче оновили, з нього прибрали бутерброди з червоною ікрою і ще дякі витребеньки на кшталт їжі преміум-класу. Цікаво, що й ціни зменшилися по ряду позицій.

Щоправда, порівнюючи ціни у їдальні Верховної Ради із одним з найпопулярніших ресторанів швидкого харчування, прослідковується цікава тенденція. Виявляється, що для депутатів їжа коштує в 2-3 рази дешевше.

Скажімо, вівсяна каша депутата коштує всього 6,79 грн проти 19 грн в ресторані швидкого харчування. Салат з крабових паличок в їдальні Верховної Ради варто 20,08 грн, а в ресторанах швидкого харчування - 33 грн.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До прикладу, найдорожче блюдо в депутатській їдальні - це стейк з печерицями, воно коштує аж 59,96 грн за 100 грам. А найдешевше - вівсяна каша, про яку вже йшлося раніше.

Варто відзначити, що їдальня розрахована на 70 місць і щодня її відвідують 300 осіб. При цьому у пленарні тижні кількість відвідувачів вдвічі більше.

В штаті їдальні працюють 60 кухарів. Ці люди готують їжу для їдальні і декількох буфетів.

Нагадаємо, Зеленський знайшов заміну Клімкіну, Грицаку і Райніну, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський прийняв рішення, яке остаточно "поховає" Порада: опублікований документ.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський звернувся до українців зі спеціальною заявою: "Дивлячись людям в очі".