У ліцеї на Львівщині директорка разом із педколективом влаштували розкішне застілля з алкоголем у робочий час.

Данний відеороли потравил в YouTube.

Директорка організувала бенкет з алкоголем у шкільній аудиторії після іспиту. Батьки учнів, які стали свідками святкового обіду, повідомили про це міський відділ освіти. Як повідомляється, інцидент стався у Самбірській школі-ліцеї імені Андрія Струся.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Клас, де святкували вчителі з директоркою, — на 4 поверсі. Коли ми зайшли, було видно, що хтось попередив про наш візит, але зовсім незадовго. Встигли лише прочинити вікно та намагалися якраз заховати в шафу пляшки з вином і горілкою. Проте, на столах стояли склянки, наповнені спиртним.На зауваження, що ж діється під час робочого дня у класі, директор спокійно відповіла, що був екзамен і вчителі вирішили тепер пообідати. Щоправда, це ще не був час обіду, десь трохи за 12-ту. Чому пили, чому в класі, куди в будь-яку мить могли зайти учні? На ці питання відповіді, на жаль, не отримали", — розповів заступник міського голови Самбора Святослав Ухач.

Комісія склала акт про порушення у комунальному закладі та дала ознайомитись директорці Оксані Цимбрило. Проте, вона до останнього заперечувала, що у класі розпивали спиртні напої.

Нагадаємо, що реформа освіти очима вчителів: про що забули чиновники та які зміни потрібні Україні

Також портал "Знай.ua" писав, що булінг вчителів: у київській школі гримить скандал, - ось, що вигадали "дітки"

Портал "Знай.ua" також інформував, що у Києві банда школярів влаштувала зухвале полювання на дітей: у поліції розповіли, як уберегти близьких