Чорнобиль продовжує приваблювати туристів з усього світу – оповите похмурою, трагічною історією місце випромінює містичну привабливість і викликає бурю різноманітних емоцій. У зоні відчуження показали, як Чорнобиль прийшло справжнє красиве літо, а природа ожила у живих фарбах. Відповідні фотографії опубліковані на сторінці Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника в Facebook.

Подорож до Чорнобиля одночасно викликає зацікавлення та мороз по шкірі. Це місто постійно приваблює туристів з усього світу містичністю та важкою історією. Побачивши Чорнобиль хоча б раз, зовсім інакше дивишся на так зване "звичайне життя".

Кожен українець хоч раз у своєму житті повинен відправитися у подорож на зразок цієї: побачити вулиці міста-привида Прип’яті, розглянути поблизу величну споруду Саркофагу над постраждалим реактором і навіть пройтися уздовж секретних військових об’єктів часів СРСР. Тут розкривається історія та подробиці однієї з найтрагічніших екологічних катастроф в історії України та всього людства, після знайомства з якою починаєш інакше ставитися до "звичайного життя".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У Зоні відчуження є місця, в яких рівень випромінювання досі залишається небезпечним для здоров’я.

Нагадаємо, у серіалі "Чорнобиль" від HBO помітили цікавий "ляп": зрозуміють лише українці.

Як повідомляв раніше Знай.uа, серіал "Чорнобиль" змусив справжніх ліквідаторів заговорити: чи впізнали себе герої.
Також портал Знай.uа писав, що зірка "Ігри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.