У вівторок, 4 червня, в підконтрольних бойовикам "ДНР" ресурсів з'явилася інформація про те, що нібито Збройні сили завдали удару по міській мечеті. Відповідна заява з'явилася в Telegram-каналу Inside Donetsk.

"Українська армія відкрила вогонь по мечеті їм. Ахатя Брагіна на проспекті Маршала Жукова в Донецьку під час святкування Ураза-байрам. Зафіксовано чотири попадання в купол мечеті", — йдеться у повідомленні

У джерелі зазначається, що на момент удару в мечеті нібито з нагоди свята було багато людей, які "були змушені сховатися в підвалі". Згідно інформації, евакуювали людей і постраждалих немає.

Начальник прес-центру Об'єднаних сил Євген Сылкин дав коментар obozrevatel щодо цієї ситуації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вперше про це чую", - повідомив він.

Раніше повідомлялося, що культовий український поет, прозаїк, громадський активіст і лідер групи "Собаки в космосі" Сергій Жадан поділився думками про війну на Донбасі (мала батьківщина поета - Ред.) і дітей, які щодня ходять під кулями і розповів про новому поколінні українців.

Сергій Жадан поділився болісними роздумами про те, якими виростуть діти війни, для яких насильство, смерть, обстріли і страх - не порожні звуки, а реальність, яку їм доводилося споглядати.

Нагадаємо, українські воїни успішно ліквідували угруповання бойовиків, ця операція увійде в історію.

Як повідомляв Знай. ua, крик душі українців, які щодня ходять під кулями.

Також Знай. ua писав, що Жадан заглянув у покалічені душі дітей війни.