На Львівщині маленька дівчинка опинилася в реанімації через укус ядовитої рептилії.

Так, 3 червня о 20:06 змія вкусила на присадибній ділянці в селі Ропавське в Турківському районі місцеву жительку 2010 року народження.

Про даний інцидент повідомили у вівторок, 4 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли:

«Потерпілу у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати, що у Турківському районі на Львівщині, від укусу змії постраждав чоловік.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пише Четверта студія. 2 травня у Турківську ЦРЛ госпіталізований 33-річний мешканець с. Івашківці Турківського району з діагнозом укус змії. Стан потерпілого задовільний.

Як повідомлялося, сонячні дні повертаються на Львівщину і жителів області попереджають про агресивних гадюк.

Нагадаємо, що під Києвом дитині прострелили голову: підозрюють копів, шокуючі подробиці

Також портал "Знай.ua" писав, що кулю з голови досі не витягли: бабуся малюка розкрила моторошні деталі трагедії під Києвом

Портал "Знай.ua" також інформував, що відомого українського режисера рятують у реанімації: на волосині від загибелі