Під час трагедії в Переяславі-Хмельницькому, в результаті якої від пострілу загинув 5-річний хлопчик, у дворі поруч з підозрюваними поліцейськими перебувало ще двоє. Про це розповіли адвокати підозрюваних і сім'ї постраждалих, передає "Українська правда".

"З поліцейськими були інші невстановлені досудовим розслідуванням особи", - сказав захисник підозрюваного Івана Приходько Андрій Чичиркін.

"Зараз акцентовано увагу чомусь тільки на працівників поліції, при цьому ще дві людини, яких треба шукати", – зазначив він.

Цю інформацію також підтвердив адвокат сім'ї постраждалих Олександр Щербина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Йдеться про 4 людей. Можливо, там були ще якісь свідчення. Але поки - чотири людини. Імена встановлені. Двох затримано, один - неповнолітній, це син одного з фігурантів, яким висунули підозру, ще один проходить в якості свідка", – повідомив Щербина.

За словами свідків, стріляли з ганку будинку підозрюваного поліцейського, але з якої саме зброї, невідомо, тому що зброя зникла.

"Ця зброя зараз десь захована. Це зараз встановлює ДБР, яке виїхало туди, в тому числі і для проведення експерименту з залученням поліції. Він вже проводиться, за тією інформацією, що у мене є. Підозрюваних можуть залучати до цих дій, але поки вони знаходяться в СІЗО", - заявив Щербина.

Адвокат сім'ї дитини уточнив, що у одного з фігурантів справи на території його садиби були вилучені патрони та гільзи.

"З показань свідка - вживали алкогольні напої. Це узгоджується тим, що вони відмовилися проходити огляд, а також мазки з рук щодо пороху", – сказав Щербина.

Він зазначив, що його рішення про арешт підозрюваних суд задовольняє, оскаржувати його не стануть.

Нагадаємо, близькі розповіли про останні хвилини застреленого копами хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці масово висловлюють гнів у мережі через трагедію в Переяславі-Хмельницькому.

Також портал Знай.uа писав, що мати вбитого п'ятирічного Кирила попросила не висилати її родині гроші.