У вівторок, 4 червня, розпочалося засідання Голосіївського районного суду Києва у справі убивства 5-річного Кирила із Переяслав-Хмельницького.

Шокуючі подробиці із зали суду повідомляють представники ЗМІ.

Так захисник підозрюваних заявив, що 5-річного Кирила Тлявова, який помер після стрілянини з поліцією в Переяслав-Хмельницькому, могла застрелити інша дитина.

За словами Щербини, зброя, з якої був зроблений фатальний постріл, могло перебувати в руках дитини, який знаходився поруч з підозрюваними правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Власник приміщення мав при собі зброю. Дитина теж користувався зброєю і здійснювала постріли. Були вилучені гільзи і патрони, зброю досі не знайшли. З показань свідків видно, що вона була і з неї стріляли. Більш того, зброя під час проведення обшуку зникла, хоча до цього знаходилася у дворі", – уточнив адвокат.

суд
суд

Окрім того, підозрювані у вбивстві хлопчика поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець вже встигли заявити, що заперечують свою провину.

"Я сам батько двох дітей, я розумію це горе ... Прошу розібратися в даній ситуації. Я не стріляв у тому напрямку", - заявив Приходько.

Варто відзначити, що суд дав добро на відправку поліцейського в СІЗО без застави. Також відомо, що свідок злочину Кривошеєв також здійснював постріли, проте йому про підозру не повідомляється. Про це заявив правозахисник Приходько.

Варто нагадати,що 31 травня 5-річний Кирило Тлявов гуляв у дворі в Переяслав-Хмельницькому і отримав важке поранення голови і відкриту черепно-мозкову травму. 3 червня хлопчик помер.

Поліція Київської області назвала власну версію трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої загинув п'ятирічний хлопчик на ім'я Кирило. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіціі в Київській області.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, другого поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила із Переяслав-Хмельницького, взяли під варту на два місяці.

Про це повідомляє Hromadske.UA із зали суду.

"Голосіївський суд Києва взяв під варту на два місяці без можливості внесення застави поліцейського Володимира Петровця, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика Кирила Тлявова", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.