У вівторок, 4 червня, стало відомо про відставку голови управління Національної поліції в Київської області Дмитра Ценова, який подав у відставку через вбивство 5-річної дитини поліцейськими в Переяслав-Хмельницькому.

Дмитро Ценов

Про це заявив керівник Національної поліції України Сергій Князєв на брифінгу під стінами Міністерства внутрішніх справ України.

Також Князєв додав, що підпише рапорт свого підлеглого.

"Весь особовий склад поліції приносить співчуття у зв'язку зі смертю Кирила. Ми розуміємо, що це величезне горе для батьків. Ми всі батьки. Генерал Ценов звернувся до мене з рапортом про відставку. Міністром це рішення було підтримано", — заявив Сергій Князєв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сам Ценов просить відправити його в зону проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

"На сьогоднішній день я як керівник поліції в Київській області несу відповідальність за дії своїх підлеглих, тому я звернувся до голови Національної поліції з рапортом про відсторонення мене від займаної посади і прошу голову Національної поліції направити мене в саму важку точку нашої країни — в місця проведення ООС", — пояснив своє рішення керівник поліції Київщини.

Біля МВС зараз брифінг керівника нацполіції з приводу вбивства п'ятирічного хлопця п'яними поліцейськими

Geplaatst door Tim Zlatkin op Maandag 3 juni 2019

Варто нагадати, що 31 травня в Переяслав-Хмельницькому п'яні поліцейські підстрелили 5-річного хлопчика. Дитина отримала смертельне поранення, коли гралася у дворі. Встановлено, що працівники поліції в час відпочинку вживали спиртні напої. 1 червня слідчі ДБР відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, поліція Київської області назвала власну версію трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої загинув п'ятирічний хлопчик на ім'я Кирило. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіціі в Київській області.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.