У деяких містах України пройшли траурні акції. Небайдужі висловили співчуття родині 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, якого застрелили поліцейські в Переяслав-Хмельницькому.

Відзначається, що люди вимагають покарання винних у смерті Кирила, яке вони заслуговують. Про це учасники акції пишуть на плакатах і виходять з лампадками, іграшками і фотографіями хлопчика.

Відомо, що загибель дитини розслідується за статтями умисне вбивство дитини, вчинене групою осіб ( п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) і грубе порушення громадського порядку, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, вчинене групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що під час трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої від пострілу загинув 5-річний хлопчик, у дворі поруч з підозрюваними поліцейськими перебували ще двоє людей.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, близькі розповіли про останніх хвилинах застреленого копами хлопчика.

Також портал Знай.uа писав, що українці масово висловлюють гнів у мережі через трагедію у Переяславі-Хмельницькому.