Дикий лось з Червоної книги, який напередодні проник у приватний двір у Львові і помер, зацікавив зоологів.

Про це йдеться в сюжеті одного із каналів.

Фахівцям здалося дуже незвичайним, що дика тварина, яка мешкає в лісах і часто боїться людей, не втекла в ліс, а навпаки, йшла до людей.

"Лось, коли перестрибував через паркан, розпоров собі живіт", - розповідає очевидиця. Вона додала, що за 50 років життя такого ще не бачила.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Звідки лось з'явився в цій місцевості, ні зоологи, ні місцеві не знають, лише підозрює, що тварина втікала від браконьєрів в лісах.

Директор Львівського еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович розповів, що такі випадки у Львові вже траплялися.

«Три тижні тому до нас зверталися мешканці вулиці Городоцькій. Сказали, що лось зайшов до них у двір. Це північно-західна сторона Львова, що межує з Яворівським районом. Там якраз великі лісові масиви. Копитні тварини з переляку скачуть і на два метри, і вище. Під час зустрічі з лосем потрібно вести себе спокійно, сховатися і дати можливість тварині піти», – розповів Антахович.

Нагадаємо, що Дніпро заполонили гігантські комахи-монстри: люди бояться вийти на вулицю

Також портал "Знай.uа" писав, що львів'янам тимчасово заборонили відвідувати парки: названа головна причина

Портал "Знай.uа" також інформував, що куди піти безкоштовно на цьому тижні у Львові: головні події, які не можна пропустити