У львівських парках проводитиметься обробка від кліщів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У повідомленні зазначається, що раніше цього не могли зробити через дощову погоду. Однак, запевняли, як тільки буде сонячно — акарицидну обробку проведуть.

До цього часу розробили точний графік і нині беруться до справи. Точний графік буде оприлюдено згодом. Працюватимуть у всіх зелених зонах міста почергово.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Додамо, що кількість скарг від львів’ян, через укуси кліщів, в останні тижні суттєво збільшилась.

На травень-вересень припадають піки активності кліщів, які можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань, таких як кліщовий енцефаліт та хвороба Лайма.

Про це попереджають у Львівському міському відділі ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», інформує прес-служба Львівської міськради.

Щорічно із укусами кліщів в місті Львові до закладів охорони здоров’я звертаються більше 700 людей.

Нагадаємо, що нові штрафи за сміття: українців попередили про суворе покарання

Раніше портал "Знай.ua" писав, що цвіль, бруд і розруха в дитячій інфекційній лікарні шокували українців: "Наберетеся такого, що ніхто не вилікує"

Також портал "Знай.ua" інформрував, що на мосту Кличка знайшли ще один дефект: від таких фото стає соромно