На Львівщині пацієнт завдав ножові поранення лікарю-стоматологу.

Як повідомив на сторінці ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, подія сталася сьогодні, 5 червня, у приміщенні стоматологічного кабінету. Обставини і мотиви нападу – встановлюються.

"5 червня о 11:07, в с. Мшана Городоцького району Львівськоі області в приміщені стоматологічного кабінету, мешканець села наніс ножові поранення лікарю-стоматологу, у лікарня перерізані вени, його госпіталізовано. На 12:00, як ми дізналися від керівника поліції Городоцького району Богуша Андрія, нападника затримана і проводять слідчі дії, встановлюють обставини нападу чоловіка на лікаря", – зазначається у дописі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також вартує нагадати, що срашна історія сталася в Черкаській області. Троє підлітків катували людей похилого подружжя протягом двох годин. Безпорадних старих людей катували, били і навіть виривали їм зуби. При цьому невідомі пробралися до пенсіонерів в будинок вночі, коли ті спали.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що трагедія на Рівненщині: п'ятирічний хлопчик помер страшною смертю, батьки не вірять