Керівництво Міністерства внутрішніх справ буде вимагати максимально жорсткого вироку для поліцейських, які смертельно поранили п'ятирічного Кирила в Переяслав-Хмельницькому.

Про це розповів телеведучий Андрій Пальчевський у коментарі українським ЗМІ.

Пальчевський уточнив, що про це йому повідомив лідер "Соціалістичної партії" Ілля Ківа - "людина, наближена до керівника МВС".

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Він мене клятвено запевняв, що міністр і керівництво МВС наполягатимуть на винесенні найсуворішого вироку, - а саме довічного", - підкреслив він.

За словами ведучого, у цій резонансній справі, за якою слідкує уся Україна, важлива роль відводиться президенту Володимиру Зеленському.

"Народ буде чекати на думку першої особи. Якщо він виступить за максимальний термін, я майже впевнений, що вони його отримають", - резюмує Пальчевський.

Нагадаємо, винуватці трагічної загибелі 5-річного Кирила Тлявова повинні понести сувору кримінальну відповідальність.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у ефірі програми "Сніданок з 1 + 1" під час прямого включення з Брюсселя, куди він відбув із першим закордонним візитом.

"Це дуже серйозне питання і всі будуть серйозно покарані. Я впевнений, буде і політична відповідальність, і кримінальна відповідальність. Ми про це говорили з міністром Арсеном Аваковим. Неодноразово протягом цих двох днів ... Ми можемо робити все, але не можемо повернути життя. Я хочу звернутися до всіх: будь ласка, будьте обережні, і до тих, хто приймає рішення, будь ласка, на законодавчому рівні всі повинні бути дуже серйозно кримінально покарані ", - заявив Зеленський.

img desc="Володимир Зеленський"]540627[/img]

Він ще раз висловив співчуття всім рідним загиблої дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.