В Україні планують монетизувати усі пільги. У 2019 році лише субсидіанти мали змогу отримувати допомогу "живими грошима", тепер така можливість з'явиться і в інших категорій населення.

Про це повідомляє ТСН.

За словами представників уряду, монетизація субсидій – не експеримент, а фундаментальний проект, який важливо продовжувати.

гроші

"За нашим планом повинні були закінчити оформлення монетизації 15 жовтня, до початку опалювального сезону. Коли побачили, що від січня починаємо робити монетизацію, але не встигаємо підготувати систему до наступного опалювального сезону, ми вирішили прискоритися. Цю ідею дуже позитивно оцінив президент. Це не можна завершувати. Далі у нас на черзі - монетизувати всі пільги", - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

українці

Варто додати, що міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив, що і в наступному опалювальному сезоні працюватиме система нарахування субсидій як в готівковій, так і в безготівковій формі.

Нагадаємо, субсидіантам розповіли, як не оплачувати космічні суми у платіжках.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Нафтогазі повідомили про подорожчання газу у червні. А от у липні ціни знову збираються знизити.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли в Україні може змінитися ситуація з тарифами.