У Києві вступило в силу обмеження в'їзду для вантажного транспорту.

Про це повідомляють на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Обмеження набуло чинності в 10:00 і буде аж до 22:00 через підвищення температури повітря. Коли температура досягає більше +28 градусів, влада Києва мають право заборонити в'їзд вантажівок у місто.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Такі заходи потрібні для того, щоб зберегти дорожнє покриття в період спекотної погоди.

Також варто відзначити, що в найближчі кілька днів киянам не потрібно сподіватися на зниження температури, тому обмеження на цьому не закінчаться. З іншого боку, друга половина червня обіцяє бути набагато прохолодніше.

Нагадаємо, що в контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі ускладнюється пропуск транспортних засобів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві буде частково обмежений рух транспорту. Обмеження буде діяти на эстакадном виїзді на Південний міст.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві планують зробити платним в'їзд у центр міста, щоб зменшити транспортний трафік в столиці. Вартість проїзду концесійних платних дорогах в Україні не повинна перевищувати ціну проїзду в Європі.