У Києві вночі, 3 червня, група молодих людей намагалася пограбувати магазин, а один з хлопців побився ыз співробітником поліції. Вони розбили скло і фізично погрожували співробітникам маркету.

Про це повідомляє одна зі свідків нападу в групі "Воскресенка + Райдужний" у Facebook.

"Троє юнаків 18-22 років влаштували бешкет, один зайшов в магазин, ще двоє з криками: "Ми прийшли, зараз віддасте все", залишилися на вулиці. Не знаю як, ми дивом закрили двері, вони її так вибивали, що якщо б не відірвалася ручка, мені здалося, що вони нас би вбили", – заявив один з очевидців Юлія Ігнатенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За її словами, хлопці і раніше були помічені в таких нальотів і крали з магазинів товар цілими кошиками.

Нагадаємо, що двоє чоловіків-рецидивістів років орудують в Одеській області. В селі Холодна Балка рецидивісти розбили скло авто і викрали жіночу сумку з документами і 5 тис гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" під Києвом, у місті Бориспіль, було скоєно зухвале пограбування ювелірного магазину трьома невідомими. Чоловіки були в масках і озброєні автоматами. Поліція заявила, що злочинці зникли на автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судитимуть колишню співробітницю банку, яка крала гроші у клієнтів банку. Обвинувальний акт вже направлено до суду.