5 червня в Переяслав-Хмельницькому поховали 5-річного Кирила Тлявова, якого застрелили поліцейські. На похорон, які відбулися у дворі будинку, де живе сім'я дитини, прийшли понад сто місцевих жителів, а також багато журналістів, повідомляє theБабель.

На кладовищі священик відслужив панахиду по хлопчикові. Під час прощання присутні пошепки обговорювали трагедію. На думку місцевих жителів, підозрюваних хочуть "відмазати".

Сім'я Кирила вкрай важко перенесла похорони. Бабусю загиблого хлопчика забрала швидка допомога, а батько ледь не втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сім'я його так любила, це золотий дитина була. Батьки хороші, а бабуся в ньому душі не чула. Це такий довгоочікуваний онук був!" - сказала родичка Кирила.

"Це не так просто тут стояти, відчуття такі, ніби втратив частину тіла", - поділився священик під час панахиди.

Крім того, на похоронах на запрошення рідних хлопчика прийшла представниця поліції Майя Бреславська. Також траурний захід відвідав мер Переяслав-Хмельницького Тарас Костін.

Нагадаємо, дружина поліцейського Володимира Петрівці, якого звинувачують у вбивстві 5-річного хлопчика, Ольга заявила, що в загибелі хлопчика нібито винні його батьки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аваков вперше прокоментував резонансне вбивство 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що в містах України пройшли мітинги під будівлею управлінь поліції через смерть 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому.