6 червня в Одесі та області очікується місцями короткочасний дощ, можливий град.

Про це повідомляють у Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

На автодорогах області вночі та вранці прогнозується туман, видимість не перевищить 1-2 км.

Вітер південно-західний, до 12 м/с, під час грози – до 20 м/с.

Температура повітря:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще
  • вночі – по Одесі 18-20 °С, по області 15-20 °С,
  • вдень – по Одесі 24-26 °С, по області 24-29 °C

Морська вода прогріється 21-22 °C

Нагадаємо, що погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.uа писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що найбільше грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.