Директор одного відомого турагенства Полтави пограбував своїх клієнтів майже на 1 мільйон гривень.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції області, передає УНН.

33-річний чоловік оформляв замовлення на відпочинок за кордоном зі стовідсотковою передоплатою. Після того, як всі клієнти відправили гроші - він безслідно зник.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Протиправну діяльність зловмисник почав ще в 2018 році. На сьогоднішній день правоохоронцям відомо про більше 20 постраждалих.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 364-1 Кримінального кодексу України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), а також частиною 3 статті статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

поліція
поліція

Чоловіка можуть позбавити волі на термін до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Зараз чоловікові заочно повідомлено про підозру, він оголошений в розшук.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали, як колись виглядало мальовниче озеро України.

Також Знай.uа писав про те, що у мережі показали, на що люди перетворили Карпати.