У Харкові засудили чоловіка, який намагався винести з супермаркету продукти на досить значну суму.

Єдиний судовий реєстр повідомив про те, що невдаха злодюжка відправиться в місця позбавлення волі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в березні поточного року на Олексіївці. Чоловік зайшов в один з великих продовольчих магазинів належать великої торговельної мережі, і спробував винести продукти, не спромігшись за них заплатити. Втім, злодій не врахував, що в супермаркетах цієї мережі працює професійна служба безпеки, у якій встановлені камери по всьому магазину. Злочин було розкрито прямо на місці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чоловіка затримали при спробі вийти з магазину. Під одягом злочинець сховав гель для гоління, шампунь, упаковку цукерок, півкіло креветок і 200 грамів голландського сиру. Він зумів набрати товарів на загальну суму, що перевищує п'ятсот гривень. Це стало підставою для виклику поліції. У підсумку затриманого засудили до року тюремного ув'язнення і штрафу в 800 гривень. Виявилося, що чоловік був раніше судимий за злочини, скоєні на сексуальному ґрунті. "Зміна профілю" йому не допомогла.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першої повноцінної тижні червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.