7 червня в Дніпрі очікується сонячна погода, проте можливий дощ з грозою.

Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вологість повітря складе від 30 до 80 %.

Синоптики передають, що найхолодніше буде в 6:00 температура повітря складе + 16 градусів вище нуля. Вдень термометри покажуть від 28 до 30 градусів тепла. Схід сонця можна очікувати в 4:37, а захід сонця — в 20:40.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Повідомляється, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1975 році: тоді стовпчики термометрів показували 34 градуси спеки. Найхолодніше було в 1939-м — 7 градусів нижче нуля.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Як повідомляв портал Знай.uа економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Також Знай.uа писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що найбільше грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.