Українці страждають від нападок шахраїв. На жаль, у нас в країні кожен користувач банківської картки може стати їх жертвою.

Різні хитрощі шахраїв — вже давно не новина для українців. Багато готові до можливих випадів на свою сторону і тому просто не звертають на це увагу. Про це пише портал "Політека".

Банк
Банк

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але українців спантеличила нова хитрість злочинців, про що повідомляє українка Інна в співтоваристві "Підслухано Олександрівка" в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"…зателефонували з цього номера. Хлопець сказав, що він від служби безпеки банку і з моєї картки півгодини тому намагалися зняти гроші, але так як два рази був невірно введено пін-код, операцію було заблоковано і тепер їм треба дізнатися, в якому з банків у мене є картки, щоб зв'язатися з їх службою безпеки та повідомити про це… Очевидно шахрайство, але в чому його суть? ну … вони знають мій номер телефону, ну … дізналися в якому з банків картки і що далі?" — пише Інна.

Українці в коментарях намагаються знайти відповіді на запитання та допомогти дівчині розібратися з ситуацією:

"У нього можуть бути знайомі співробітники цього ж банку", "Дзвонили до мене теж. Ну і що. Сказав що у мене немає картки і досвідос. Банк СМС-ки надсилає", "У мене вчора таке було. І таке ж питали".

Нагадаємо, у Харкові активізувалися шахраї, після такого дзвінка ви віддасте все до копійки.

Як повідомляв Знай.uа одіозний забудовник Києва рветься в Раду через "Слугу народу"?

Знай.uа писав, у Харкові нейтралізовано небезпечну банду: тримали в страху все місто.