Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс валют на понеділок, 11 червня. Так, стало відомо, що курс гривні по відношенню до американської валюти сильно зміцнився і зупинився на рівні 26,59 гривень за долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора у п'ятницю, 7 червня.

НБУ встановив офіційні курси валют на такому рівні:

– 100 доларів США – 2659,5721 гривні;

– 100 євро – 2998,1356 гривні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що курс долара і курс євро по відношенню до гривні впав на 20 копійок у порівнянні з попереднім банківським днем. Так, у п'ятницю, 7 червня показники становили 2679.5094 гривень за 100 доларів США і 3018.7353 гривень за 100 євро.

Раніше повідомлялося, що заступник голови правління Приватбанку Галина Пахачук назвала суму боргу перед фінансовим установою пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським осіб і компаній.

Про це повідомляє НВ Бізнес.

"Компанії, ймовірно підконтрольні колишнім власникам банку, на сьогодні в гривневому еквіваленті заборгували банку 240 мільярдів гривень. 212 мільярдів з них підтверджені аудиторським висновком кредити плюс відсотки, які нараховані, але не отримані. І відповідно, коли зростає курс, зростає і зобов'язання по валютній позиції", — розповіла Пахачук.

Варто додати, що 18 квітня Окружний адмінсуд Києва визнав незаконною націоналізацію Приватбанку за позовом Ігоря Коломойського до НБУ, Кабміну, Фонду гарантування вкладів фізосіб і Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Нагадаємо, у мережі показали квартиру Гонтарєвої у Лондоні.

Раніше Знай.ua повідомляв, Порошенко задекларував ще 15 млн грн доходу.

Також Знай.uа писав, на Харківщині масово підривають банкомати.