Відомі зірки Кварталу-95 поділилися з українцями, як вони звикають до роботи без головного шоумена Володимира Зеленського.

Олександр Пікалов:

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

"Паніка вже пройшла, тому все добре. Постановками зараз керую я і Євген Кошовий, але у нас повне взаєморозуміння в колективі і кожен має право голосу. Зараз ми переживаємо тугу за який пішов у політику товаришеві, але, будьте впевнені, у новому осінньому сезоні нам буде чим здивувати свого глядача".

Степан Казанін:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Степан Казанін
Степан Казанін

"Звичайно, трохи незвично і шалено не вистачає в колективі цього хрипкого голосу. Таке відчуття, що з пазла прибрали один шматочок або вирвали частину якогось органу… Але ми намагаємося справлятися. Благо, бригада авторів у нас сильна, і в колективі, як і раніше, панує демократія. Незважаючи на свою неймовірну зайнятість, Володимир, як мені відомо, вже бачив нашу нову програму. Для нього вона, до речі, була сюрпризом. І мені здається, він був приємно здивований".

Юрій Корявченков:

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

"Настрій у всіх чудовий, але, звичайно, ми сумуємо. Зараз у "Вечірній Квартал" вдихнется нове життя, і сподіваюся, ті зміни, які його чекають, підуть тільки на користь. Безумовно, ми й надалі продовжимо жартувати на всі острополитические теми. І глядач вже через пару днів зможе сам перевірити".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Міка Фаталов зазначив, що було відчуття, що від нього відірвали якусь частину тіла… Це навіть помітив з боку Юрій Крапов і запитав: "Це ти через Вову так?". Звичайно, все це незвично. Але після виходу Володимира актори ще більше згуртувалися. На літо у нас вже збудований графік гастролей. І, до речі, як концертний директор "Кварталу" можу сказати, що зараз увага до нас дуже підвищений. Нас знову запрошують на гастролі, причому в основному це за кордон (Америка, Європа, Австралія)".

Нагадаємо, Зеленський "покарав" дружину на очах у тисяч українців.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець з "Кварталу 95" показала, як живе її сім'я.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський висунув чіткі вимоги Баканову.