"Україна розквітне": Зеленський розповів про головні завдання партії Слуга народу

В українській столиці в ботанічному саду на з'їзді партії "Слуги народу" Зеленський і голова партії Разумков озвучив кілька тез щодо майбутнього політичної сили.

"Ми зібралися в ботанічному саду і це символічно: саджатимемо, а завдяки людям з нашої команди Україна розквітне", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Легенда "Кварталу 95" йде у Верховну Раду: улюбленець мільйонів зробив заяву

Артист студії "Квартал 95" Юрій Корявченков, більш відомий як "Юзик" зізнався, що йде у Верховну Раду. Але зовсім недавно комік зізнався, що все-таки йде кандидатом по мажоритарці в Кривому Розі.

Актор не виключає, що готовий завершити кар'єру в 95 Кварталі, якщо виграє.Але номер, за яким він зібрався висуватися, Корявченков не назвав.

Садовий та Смешко показали списки кандидатів у парламент: активісти, волонтери та бізнесмени

Партії "Самопоміч" та "Сила і честь" оприлюднили свої списки, з якими підуть на парламентські вибори 2019. До цих списків увійшли, як політики, так і люди з народу.

Серед кандидатів в народні депутати на позачергових виборах до українського парламенту політики, волонтери, активісти та підприємці.

На Україну обрушилися потужні потоки води, стихія зносить все на своєму шляху, трупи гниють просто на полях

Під Одесою стався розлив води у водоймах Балтського та Подільського районів. Через це рибу буквально винесло на поля і городи людей.

Вже підбирається до Києва: на Вінниччині перевернулася вантажівка з тоннами хімікатів - "наслідки непередбачувані"

У Вінницькій області машина з тонною хімічно-небезпечної речовини "Нурал B" перекинулася. Інцидент стався у неділю, 9 червня. Хімікати витекли в приток річки Рось.

За 10-12 години хімікати можуть досягнути Київської області, повідомляє прес-служба Білоцерківської районної адміністрації.