Переможниця дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова збентежила прихильників відвертим знімком. Красуня на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото із татуюванням в інтимному місці. Дівчина часто ділиться яскравими та зворушливими знімками з Микитою Добриніним і подіями з повсякденного життя.

Але ось днями Дарія вирішила збожеволіти своїх прихильнків, і чесно кажучи, їй це вдалося сповна. У своєму мікроблозі дівчина опублікувала досить відверту фотографію. У кадрі можна розглянути тату Квітковій, яке вона зробила в зоні бікіні.

Читай Знай. ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

У підписі до світлини переможниця проекту зізналася, що зробила її перед запуском на ТВ шоу "Холостяк-9". А тепер це нагадування про те, що вона любить.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

"Цю тату я зробила 8го березня, перед важким торнадо в три місяці. Нагадування мені про те, заради кого і чого був пройдений цей шлях. Нагадування про те, що я стала сильнішою. Нагадування про витримку, яку я придбала і чому навчилася. Нагадування про те, що твоє завжди тебе знайде і буде приймати тебе різною. Нагадування про те, що тепер мені подобаються квіти. Виявляється, що вся справа в людях, які тобі їх дарують. Нагадування про те, що я люблю", - підписала кадр красуня.

Нагадаємо, Єгор Крід позабавился з 10 дівчатами одночасно.

Також Знай. ua писав, що Klyukina і Короткова насолоджуються удвох.