Вокальний ансамбль з Новомосковська переробив слова Гімну України і став популярним на всю країну. 730 тисяч переглядів зібрали підлітки, виконавши український гімн у рок-версії.

Замість слів "Ще не вмерли України і слава і воля..." діти співають набагато позитивніший текст. Його написав Олександр Храпов, сучасний музикант-гітарист, композитор. Саме оранжувальник створив кавер-версію Гімну.

"Процвітає Україна, її слава й воля.

Вже нам, браття українці, усміхнулась доля.

Гинуть наші вороженьки, як роса на сонці,

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

бо пануємо ми, браття, у своїй сторонці".

Слухачам така версія оновленого Гімну дуже сподобалась. Українці масово почали у коментарях підтримувати ініціативу молоді. Адже давно ходять розмови про те, що в Головній пісні українці мають бути впевненими в перемозі, а не згадувати сумну історію нашого народу.

Новий Гімн України - у виконанні дітей!!!

Geplaatst door Алла Рыжинская op Zaterdag 18 mei 2019

"Скасувати старий текст, та вподобати цей як за основу!!!!", " Вважаю що гимн України на сьогодні дуже достойний та не потребує змін. А та пісня має право на існування. Оптимістична.)", " Очень правильно петь в завершенном настоящем: " усмiхнулась доля", а то слова: "усмiхнеться" уже 28 лет и не понятно, когда же все -таки усмiхнеться...", " Супер гимн! Предлагаю изменить старый гимн на новый!👍😉😉💪"

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці підтримали юних і талановитих дітей, які вкладаючи душу, виконали український гімн на новий лад.

Нагадаємо, Разумков розкрив реалії української політики.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський дозволив НАБУ по повній кошмарити корупціонерів.

Також "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська пригадала, що вислухав слуга народу заради президентства.