В Україніу 2010 році проведуть перепис населення. Однак зроблять це не у традиційний спосіб.

Про це пише liga.net.

Як розповів перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, зараз саме час з користю використовувати сучасні технології. І для підрахунку кількості громадян, які проживають на території нашої країниу наступному році використають смартфон.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З його слів, в Україні перепис населення має додаткове завдання – встановити місце проживання вимушених переселенців внаслідок анексії Криму та війни на Сході, а їх, за різними даними, від 1,3 до 1,7 млн ​​осіб. Крім того, дані про фактичну чисельність населення є базою для формування регіональних бюджетів, визначення розміру субвенцій, розвитку інфраструктури і таке іінше.

Новий формат перепису розпочнуть тестувати вже у грудні цього року. Як альтернативу паперовій анкеті громадянам запропонують заповнити анкети в електронному вигляді.

"Заповнена інформація буде захищена спеціальним шифруванням, щоб обмежити доступ до персональних даних під час передачі на центральний сервер. Для тих, хто не хоче або не може самостійно заповнити дані в електронній формі, ми пропонуємо відповісти на питання традиційної анкети, які будуть мати представники команди перепису на спеціальному планшеті або смартфоні", - зазначив Кубів.

Таким чином можна буде зібрати одну велику базу даних про наслення України.

Нагадаємо, українцям показали, куди тікають заробітчани.

Як повідомляв портал Знай.ua, укранцям показали, як зникають наші села та куди діваються люди.

Також Знай.ua писав про те, що вчені приголомшили новою теорією: Земля — в'язниця для людства.