В більшості регіонів країни синоптики прогнозують тепло до 30 градусів вище нуля. Щоправда, врятують від спеки короткочасні дощі. Про примхи погоди на другий тиждень повідомили в Укргідрометцентрі.

У вівторок, 11 червня, вдень температура повітря прогріється до 30-32 градусів тепла у всіх регіонах України. Послаблення від спеки вночі варто очікувати тільки на заході країни: +15-17 градусів стовпчики термометрів тут покажуть після заходу сонця. На півдні, півночі, сході і в центрі нічні температури будуть більш високі: від 18 до 20 градусів з позначкою "плюс".

За прогнозами синоптиків, дощі з грозами в цей день пройдуть на Західній Україні, а також зачеплять Чернігівську та Сумську області.

У середу, 12 червня, опади пройдуть лише у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях. На решті території країни сухо і трохи хмарно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Температура повітря в цей день ростиме шаленими темпами. На півдні, сході, півночі та в центрі стовпчики термометрів вдень покажуть від 31 до 33 градусів тепла, а вночі від 18 до 20. На пару градусів прохолодніше вдень буде на Західній Україні: від +29 до +31, а вночі стовпчики термометрів впадуть до 18-20 градусів.

Така ж метеокартина буде спостерігатися до п'ятниці, 14 червня, включно: короткочасні опади на заході, +33 на півдні, сході, півночі і в центрі, і на пару градусів прохолодніше на Західній Україні.

В суботу, 15 червня, погода трохи поміняється. Спека відступати не збирається, адже на півдні, сході, півночі та в центрі вдень стовпчики термометрів покажуть все ті ж 32-33 градуси тепла, а вночі +20. На заході трохи свіжіше: +29-31 вдень і близько 16-17 градусів тепла в нічний час доби.

У неділю, 16 червня, на свято Трійці змін погоди синоптики не прогнозують. Дощі змочать тільки Західну Україну, а на решті території країни очікується абсолютно ясне небо.

Нагадаємо, погоду на травневі свята, відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.