Спека, що встановилася в Україні останні дні, в середу, 12 червня, посилиться до +35 градусів вдень.

«Спека в Україні добре себе почуває. У відміну від деяких з нас. 12 червня денна температура повітря складе + 30 + 35 градусів, в західних областях + 29 + 32 градуси.
В найближчу ніч можна дихати, гуляти і весело бити комарів - в Україні + 17 + 23 градуси»
- такий прогноз погоди дає синоптик Наталка Діденко.

За її словами, окремі дощі з грозами можливі на заході і півночі країни, а також Вінницькій області. У східних областях, південній частині та в більшості центральних областей - сухо, ясно, жарко і пожежонебезпечно.

12 червня Києві також буде спекотно — до + 33 градусів, суттєві опади малоймовірні. У наступні дні похолодання не прогнозується.

«Рухайтеся повільно, ретельно мийте себе і фрукти, забудьте на про сирі суші, стихійну свіжу рибу. Пийте компоти, воду, морозиво, кабачки, льон, бавовну, шовк, батист. Потрійте місця з свіжою водою для кота, захищайте дітей і квіти від прямого сонця», - радить Наталя Діденко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, в Одеській області випав величезний град. Очевидці незвичайного явища поділилися фотографіями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну накриє потужна магнітна буря.

Також портал Знай.uа писав, що напередодні в Індії стався землетрус, а тепер країну вразила ще й негода, від якої загинуло багато людей.