З'ясувалося, що саундтрек для популярного американського серіалу "Чорнобиль" виконав львівський хор "Гомін".

Канал HBO шукав автентичне виконання композиції з назвою "Вічна пам'ять". Українські хористи відразу погодилися, при цьому навіть не здогадуючись, що серіал стане таким популярним. Їх спів почули мільйони людей по всьому світу, а серіал побив усі рекорди за переглядами.

"Це була репетиція, що тривала годину, читання з листа. Ми прочитали, і через чотири години ми вже писали музику для цього фільму", - розповів один з хористів.

У хорі "Гомін" 24 хористи, професійно співають вони з 2003 року. Їх колектив відомий тільки у Львові, тому для співаків залишилося загадкою, чому обрали саме їх.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні розсекретили нові документи про Чорнобильську трагедію.

Як повідомляв портал Знай.ua, 22 червня в Росії покажуть документальний фільм про аварію на ЧАЕС, де людям збираються показати "як було насправді".

Також портал Знай.ua писав, що серіал "Чорнобиль" від американської компанії HBO може отримати продовження.