Вночі невідомі підпалили автомобіль першого заступника мера міста Іштвана Цапа про що він сам повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, прикріпивши відео палаючого авто, а після- та фото згорілого транспорту.

Иштван Цап

Потерпілий упевнений, що йому просто помстилася "система", якій він був неугодний.

"Коли ти заважаєш системі і тебе не можуть купити - тебе залякують, переслідують надуманими кримінальними справами, дискредитують, труять через продажних глашатаїв, намагаються запроторити за ґрати, усувають десятки разів від посади, кілька разів незаконно звільняють. Підла і страшна система не терпить людей, які, незважаючи ні на що, твердо стоять на своїй позиції.. І тоді вже в хід йде брудне-бандитське ... "- поділився Іштван.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Горить

Geplaatst door Іштван Цап op Woensdag 12 juni 2019

У коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Йдемо в Європу, ското-бидло", "Тримайтеся", "Капец, співчуваю", "Жах. Що діється?", "Співчуваю щиро. Ти хлопець міцний, бережи родину - це удар по ним. Намагаються залякати гнилими способами." , "Політика в Ужгороді тісно переплетена бандитизмом, який, на жаль, має кого замовляти для брудних справ."

Відзначимо, що в Головному управлінні національної поліції Закарпаття, 13 червня в 4:17 годин на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в Ужгороді на вулиці Капушанській горить автомобіль. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що невідомий підпалив автомобіль Mercedes власником якого є Іштван Цап.

Вбачаються ознаки кримінального злочину за ч.2 статті 194, а саме пошкодження або знищення майна шляхом підпалу.

Нагадаємо, гамселили щосили й кинули у фонтан: неадекватна банда підлітків тримає киян в страху.

Як повідомляв Знай.uа у центрі Києва банда підлітків безжалісно побила перехожого.

Знай.uа писав, у Росії спалили могилу співака Євгена Осіна: кадри попелища.