Українці протягом тижня потерпають від спеки. Найближчими днями стовпчики термометра також покажуть близько 30 градусів, а в деяких регіонах можливо до +35 градусів.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як прогнозує синоптик, у неділю, 16 червня, в Україні буде спекотно, температура повітря коливатиметься від +30 до +35, лише місцями +29. Вночі стовпчики термометрів опустять до +18…+24. Однак, в деяких областях країни очікуються короткочасні дощі.

"У неділю є ймовірність короткочасних дощів з грозами на Харківщині, Луганщині, Донеччині, Вінниччині, Житомирщині, на заході Київської області. В окремих районах західної частини України також", - повідомила Діденко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У столиці, за даними синоптика, 16 червня буде також спекотним та без опадів. Температура вдень коливатиметься від +31 до +33.

Також Діденко розповіла, що наступний тиждень розпочнеться з невеликих дощів у західних та північних областях, які поведуть за собою тимчасове зниження температури. Дощі пройдуть у східних та західних регіонах країни. А також опади можливі у Вінницькій та Одеській областях.

Нагадаємо, зливи та заморозки до 5 градусів: погода в червні перетворить життя українців на справжній хоррор.

Як повідомляв Знай. ua, аномальна погода в червні випробує нерви українців.

Також портал Знай. ua писав, як пережити спеку з допомогою корисних порад фахівців.