Укрзалізниця попала в новий гучний скандал - поки ціни на проїзд стрімко ростуть, стан поїздів залишає бажати кращого. Журналіст Дар Грищенко поділився тим пеклом, який чекав на нього і команду в одному з поїздів компанії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"З десяток кореспондентів і один головред їдуть з Херсона до Києва В ПЕКЛІ. Укрзалізниця реально знущається. У купейному вагоні кондиціонер не працює. В проході у вагоні 35 градусів. Провідник жартує про те, що кондиціонер " буде сьогодні" і "трошки працює". Якщо закрити двері в купе по відчуттю температура підвищується до 40. Із води тільки тепла газована вода. Якщо я не виживу - прошу в моїй смерті звинувачувати поїзд №298, 12 вагон." - поскаржився чоловік.

В коментарях миттєво відгукнулися співчуваючі українці:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Люди бідкаються", "Капєць", "У них ще й розетки не працюють", "Співчуваю, я теж недавно їхала, провідник показала включений кондиціонер на максимум, але хоч трохи прохолодніше стало глибоко за північ", "Тримайтеся, ви нам потрібні", "Співчуваю, теж їхала в такому торік, тепер беру плацкарт - там хоч вікна відкриваються.", "Змочи простиральце і сховайся. Відкладемо твою смерть на пару діб", "Ти, напевно, здивуєшся, але такі поїздки у поїздах влітку - багаторічна традиція УЗ, ще з часів СРСР. Нічого не змінюється на залізниці", "А що, в купейних вагонах ще і кондиціонер є, я думав тільки перегородки, щоб босі ноги в проході не торчали?"

У коментарях також відзначилася ще одна пасажирка поїзду:

"В даний момент ми їдемо з групою дітей у 11 вагоні!!! Діти втрачають свідомість!!!дзвонимо куди тільки можна!!", "До ранку їхали в пеклі! вранці прийшла перевірка!але прикро те, що не покарають винних людей".

Як повідомляв портал Знай.uа, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців. Питання до керівництва залізниці сиплються одна за одною.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" укладає договір на продаж електронних квитків за напрямком "Київ - аеропорт "Бориспіль" з компанією, яка має інтереси в Росії і окупованому Криму.