У понеділок, 17 червня, в Україні обіцяють аномальну спеку. При цьому температура повітря трохи знизиться в порівнянні з минулим тижнем. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Комфортно буде в західних регіонах країни, де стовпчики термометрів покажуть позначки +23...+27 градусів. На Закарпатті, Київщині та Чернігівщині можливі короткочасні грозові дощі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На решті території України опадів не передбачається. На Одещині та Херсонщині очікуються найвищі градуси – +30...+32. Температура в Чорному морі від +23 до +25 градусів, а в Азовському – +24...+26 градусів. Вітер буде західний, 3 – 8 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Києві 17 червня температура повітря складе +28...+30 градусів. Спеку трохи зменшать грозові дощі, які прогнозують синоптики.

Нагадаємо, Львів охопила аномальна спека.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також Знай.uа писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців.