Ведучий програми ЧистоNews Євген Кошовий у новому випуску розповів, як могла б відреагувати Ірина Луценко на звільнення свого чоловіка Юрія з посади Генерального прокурора.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Відповідне відео оприлюднено на офіційному каналі ЧистоNews на YouTube.

"Також глава держави вніс у Раду поставлення на звільнення генпрокурора Луценко. Вже відомо, як відреагувала на можливе звільнення дружина Луценка Ірина", - сказав Кошовий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потім він показав відео з Іриною Луценко, на якій вона говорить "Бляха-муха!" після того, як переплутала тексти виступу на трибуні у Верховній Раді.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Крім цього, Кошовий жартував про Конституційний суд і розпуск Верховної Ради, про те, що Зеленський чинить тиск на суд? Як на з'їзді Слуги Народу шаурмою годували і як Зеленському Верховну Раду розкидати.

Жартував і над Порошенком, який знову рветься до влади, про з'їзд Української Держ. Думи Російської Федерації, нову спробу Ляшко ПРОСОЧИТИСЯ в парламент. Серед унікальних жартів були - ходити на вибори - улюблене хобі Тимошенко, нова морда для Тимошенко, Ляшко і собачі пологи, Зеленський звільнив 15 губернаторів.

Найбільше обговорень викликала реакція дружини Луценка на звільнення чоловіка.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, що Бацман зірвалася у прямому ефірі в розмові з Кошовим: "Бл*ть".