Відома українська телеведуча й дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман в ефірі своєї авторської програми на телеканалі "Наш" потрапила в курйозну ситуацію. Вона випадково використала лайливі слова, бо ніяк не змогла вимовити довге слово.

Зокрема, ведуча обговорювала з шоуменом, другом і бізнес-партнером президента Володимира Зеленського Євгеном Кошовим слова лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука про необхідної деолігархізації. Піднесли і безліч інших нетривіальних і злободенних для українців питань.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бацман акцентувала увагу на тому, що відповідний закон новоспечений політик називає своїм першим кроком в разі проходження його політсили у Верховну Раду. Конфуз вийшов при спробі телеведучої вимовити слово "деолігархізації". Після декількох спроб в ефірі пролунало з її вуст обурене "Бл*ть!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Женя, ну це зараз треба буде вирізати... Давай проїдемо це питання!" – сказала вона.

Під час інтерв’ю Євген Кошовий заявив, що Святослав Вакарчук не має своєї думки і не захотів про нього говорити. Крім того, Євген заявив, що найбільший гонорар, який йому вдалось заробити - 20 тисяч доларів за новорічний корпоратив.

Також актор Квартал 95 розповів про свої автомобілі, на яких він обожнює їздити.

Щодо Путіна і Скабєєвої пожартував, що зустрічатись із ними не бажає, а для них треба створити капсулу і запустити у космос.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.