Артист студії Квартал 95 " Євген Кошовий чесно розповів про те, які настрої у місцевих жителів окупованих територіях. Також він поділився, хто з його рідних досі знаходиться на підконтрольних бойовикам територіях "ЛНР". Відповідне відео з бліц-інтерв'ю Олесі Бацман з'явилося на відеохостингу YouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кошовий розповів про те, що вважає про війну на Донбасі.

"Я хочу, щоб чужі люди пішли звідти. Росіяни щоб звідти пішли. Вони прийшли, наробили ділов... тепер я хочу, щоб вони пішли. Не підуть, значить будуть виганяти. Я не розумію... це у людей немає мозку просто прийти, накоїти справ", - емоційно заявив Кошовий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кошовий пояснив, що його розшукують на окупованій території і тому він п'ятий рік не може приїхати на могилу до батька.

"Я не знаю як, ходять різні чутки. Кажуть, що при перетині "кордони" "ЛНР" відразу на підвал, ще щось...", - сказав шоумен.

Артист зазначив, що його мама пенсіонерка і вона не хоче переїжджати в Київ, так як доглядає за своїми батьками – бабусею і дідусем Жені.

"Всі, хто залишилися з родичів - там, вони не можуть звідти виїхати, вони старі вже", - розповів Кошовий.

Також він поділився планами на найближче майбутнє, де вмовив рідних переїхати на мирну територію України.

"Мама не працює, вона пенсіонер. Брат старший працює в Німеччині. Він приїжджає до дітей. Я їх умовив нарешті переїхати в Харків. Цього літа збираються переїжджати", - сказав він.

Крім того, за його словами, люди на окупованих територіях сподіваються на закінчення війни і повернення під українську владу.

"Люди раді, що прийшов до влади Володимир Зеленський, вони чекають від нього якихось вирішальних кроків, вони готові чекати... Ті люди, які там живуть і спілкуються з моїми родичами, вони ніколи і не хотіли в Росію. Багато таких. Багато адекватних. Вони ніколи цього не хотіли. Змусили, і все...", - розповів він.

Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 видав слабку сторону Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий жорстко пройшовся по партії Савченко.

Також Знай. ua писав, що Кошовий показав українцям підставу від Вакарчука.