На даний момент Алібасов знаходиться в Підмосков'ї. Однак йому здається, що він в Сочі. Варто відзначити, хоч актор і покинув межі лікарні за згодою лікарів, але стан його ще не можна назвати нормальним.

"Батько продовжує подорожувати в часі і періодично думає, що зараз 1964-й", - розповів син актора.

Крім того, що Алібасов і зі своєю дружиною Лідією Миколаївною Федосєєвої-Шукшиної готується до поїздки в Казахстан. Для них готують приватний літак.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше син продюсера Барі Алібасова розповів, що все сталося по дивній випадковості. Батько звик, що в його будинку всі речі стоять на своїх місцях, зокрема – на раковині зберігаються різні напої. Хтось, мабуть, незадовго до трагедії прочищав труби і забув прибрати рідина "Кріт", яку Барі Карімович і випив. Правда, сталося це не в будинку продюсера, а на студії звукозапису. Частина рідини Алібасов тут же виплюнув, але травної травми було вже не уникнути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялося, що Барі Алібасов вийшов зі стану медикаментозного сну. Про це розповів син продюсера.

"Алібасов нічого не пам'ятає і не розуміє, хто він і де знаходиться. Життя шоумена все ще в небезпеці - є ризик внутрішньої кровотечі на місцях опіків", - сказав син.

При цьому він додав, ймовірно, батько буде проходити реабілітацію не в Росії, а за кордоном, швидше за все в Німеччині. Також розглядається Казахстан. Барі-молодший пояснив, що в Москві лікування завадило б занадто велику кількість відвідувачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Кріт".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.