Бійці ЗСУ на Донбасі завдали нищівного удару по позиціях бойовиків у районі Светлодарской дуги.

Про це написав волонтер Юрій Москаленко в Facebook, опублікувавши відповідне відео, повідомляє Апостроф.

"Знищення ворожої кулеметної точки, що постійно дошкуляла і наражала на небезпеку наших воїнів... Світлодарка. Влучний постріл ПТУРа... Втрати ворога 1-200, 2-300... Молодці хлопці!", - йдеться у підписі до потужного відео

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знищення ворожої кулеметної точки, що постійно дошкуляла і наражала на небезпеку наших воїнів... Світлодарка. Влучний постріл ПТУРа... Втрати ворога 1-200, 2-300... Молодці хлопці!

Geplaatst door Yuriy V. Moskalenko op Maandag 17 juni 2019

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати, що 15 квітня на лінії розмежування на Донбасі, в районі Светлодарской дуги, бійці полку «Азов» знищили військову машину бойовиків.

Українці у коентарях до відео засипали похвалою наших героїв.

"Война есть ещё... в тылу ощущение что спасены уже от чего-то опасного для жизни и здоровья, своего и своих детей", " Молодці наші хлопчики!😘😘😘", " Отличная работа! Так держать!", - йдеться у коментарях підписників.

Нагадаємо, в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Як повідомляв портал Знай.uа, з кожним роком планету буде стрясати величезна кількість ураганів.

Також портал Знай.uа писав, що в Печерському районі Києва обвалилася будівля коледжу геологорозвідувальних технологій.