Всю Україну приголомшило жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко. З дівчинкою жорстоко розправився 22-річний житель села Іванівка Одеської області. Її шукали 6 днів і знайшли 19 червня у вигрібній ямі. У п'ятницю, 21 червня, відбувся похорон дитини.

Правоохоронці, жителі Іванівки та родичі підозрюваного розповіли обставини страшної трагедії, пише Обозреватель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Людмила Мунтян торгує на місцевому ринку, навпроти – контейнер батьків Даші. Поряд працюють батьки Миколи, на їхньому контейнері хтось написав "Смерть вбивці". Жінка каже – з рідними хлопець часто сварився. Він ніде не працював і волів проводити вільний час за комп'ютером та телевізором.

"Він тут їх матом послав два роки тому, і сюди не заявлявся. Приходив лише, якщо мати вже дуже попросить. Був замкнутий, сидів удома два роки", – повідомила Мунтян.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мати Миколи, якого підозрюють у злочині, Марія Тарасова розповіла, що 13 червня, у день трагедії, всі були в Одесі – брат захищав диплом, вони з батьком у справах. Микола їх зустрів увечері, приготував поїсти. Ніхто нічого підозрілого не помітив. Вона заявила, що відреклася від сина, коли труп виявили у них на подвір'ї.

"Його ж підозрювали, не раз допитували, він тричі проходив детектор брехні. Я мало волосся на собі не рвала, кричала, що піднімаю громадськість, боялася, що його підставляють просто, вірила йому до останнього. Але коли з'ясувалося, що труп у нас у вигрібній ямі – зрозуміло, ніякої віри йому вже не може бути. Я сказала, що у мене немає такого сина. Адвоката наймати не буду", – розповіла вона.

В Іванівці досі не можуть оговтатися від потрясіння. Більшість із місцевих жителів вважають сім'ю хлопця благополучною.

Відомо, що 22-річний хлопець теж був у той день на ринку. Він розповів, що зустрів там Дашу, але пішов на кілька хвилин раніше. Дочекався її біля свого двору, затягнув у будинок, роздягнув і намагався зґвалтувати. Але дівчинка відчайдушно чинила опір, і зловмисник задушив її. Крім того, вдарив гострим предметом (шилом або ножем), а на голову надів поліетиленовий пакет, щоб перекрити доступ кисню.

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка.

Також Знай.ua писав, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.