Молодша дочка прем'єр-міністра Володимира Гройсмана стала співвласницею торговельного комплексу у Вінниці. Христина Гройсман внесла в статутний капітал понад 26 тис грн, повідомляє Страна.ua.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Христина Гройсман

З'ясувалося, що 19-річна дочка Володимира Гройсмана значиться на керівній посаді товариства з обмеженою відповідальністю "Магігранд". Цій фірмі належить земля і будівля однойменного п'ятиповерхового торговельного комплексу на вулиці Келецькій у Вінниці.

Засновницею ТОВ "Магігранд" уже тривалий час є дружина Гройсмана, Олена. Тепер у в переліку керівних посад фірми стала фігурувати й їхня молодша дочка Христина.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Другим засновником цієї фірми є Дмитро Немерскій. Згідно з даними реєстру юридичних осіб, він також обіймає посаду директора фірми.

Торговельний центр

ТОВ "Магігранд" займається наданням в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Тобто йдеться про здавання в оренду приміщень у самому торговельному центрі "Магігранд", загальна площа якого становить13800 кв.м. Там працюють магазини, кафе, ресторан, найбільший у Вінниці спортивний комплекс та інше.

Нагадаємо, що Юрій Романенко прокоментував тему зради з боку Володимира Гройсмана.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.

"Знай.ua" також писав про те, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі: "Мати української корупції".