Світ збентежили оприлюднені прогнози відомого астрофізика Стівена Хокінга на найближче століття. Вчений ще давно попереджував про перенаселення і великі катаклізми.

Відовий у всьому світі британський космолог Стівен Хокінг помер у 2018 році. За час блискавичної кар’єри він видав безліч наукових праць. Судячи із його прогнозів, вже у 2600 році Земля буде вкрай перенаселена. Це призведе до дефіциту ресурсів. Поповнити запаси можна буде навіть за допомогою плавучих ферм, впровадження яких ведеться в сучасності.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчений був переконаний, що в майбутньому людство зіткнеться з масовим вимиранням. До того ж зникнення загрожує 80% видів живих організмів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Стівен Хокінг
Стівен Хокінг

Фізик спрогнзував виникнення штучних вірусів і ядерну війну. На думку Хокінга, є велика ймовірність зіткнення з метеоритами, а також небезпеку буде нести штучний інтелект. Річ у тому, що людина хоче передати всі складні процеси на виконання машин.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нападуть зовсім скоро, рахунок пішов на дні.

Як повідомляв Знай.uа, дитинча Нібіру виросло поруч з нами на Землі.

Також Знай.uа писав, що археологи надрукували піраміду фараона і заніміли.