У суботу, 22 червня на Донбасі озброєні формування Росії 31 раз порушили режим припинення вогню, з яких вісім разів – із застосуванням забороненого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Відомо, що терористи використовували міномети калібру 120 і 82 мм, гранатомети різних систем, кулемети і стрілецьку зброю.

Зведення станом на 07:00 23 червня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 22 червня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 22 juni 2019

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"За минулу добу один український військовослужбовець загинув,вісім осіб отримали поранення. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостями. За даними розвідки 22 червня одного окупанта було поранено, знищено БПЛА противника і пошкоджено 1 бронемашину". йдеться у повідомленні

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи 21 раз обстріляли позиції Об'єднаних сил. Поблизу Водяного тричі: з міномета, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.

Також Знай.uа писав про те, що всю країну сколихнула жахлива трагедія. Електрика, який ремонтував мережа, вразило струмом, він не вижив.